Nevenlocatie Logopediepraktijk Benthuizen sluit de deuren

Praktijk Benthuizen

Na bijna 8 jaar sluit de extra locatie in Benthuizen. De hoofdhuurders verlaten het pand en mogelijk krijgt het gebouw een andere bestemming. Per januari 2022 is de praktijk op woensdag geopend in Hazerswoude-Dorp.

Praktijkruimte verbouwd door binnenhuisarchitect

Nieuwe inrichting praktijk Hazerswoude-Dorp

In de zomer van 2021 heeft Wessel Kuik, binnenhuisarchitect, de praktijkruimte ingericht met meubelmaatwerk. Na ruim 16 jaar was het tijd voor nieuw meubilair.

Audit behaald!

Op 6 mei 2021 heeft de praktijk de visitatie (audit) behaald. De visitatie werd verzorgd door HealthCare Auditing (HCA).

Op 6 mei 2021 heeft de praktijk de visitatie (audit) behaald. De visitatie werd verzorgd door HealthCare Auditing (HCA).

15-jarig jubileum Logopediepraktijk Hazerswoude-Dorp

Krantenartikel jubileum

In deze tijd van het coronavirus valt weinig te vieren. Het is voor veel mensen een onzekere en moeilijke tijd. Toch is het goed om stil te staan bij mooie momenten. Zo ook bij het 15-jarig bestaan van Logopediepraktijk Hazerswoude-Dorp.

Kwaliteitstoets voor de derde keer behaald

Audit Kwaliteitstoets 2019

Op 16 mei 2019 heeft de logopediepraktijk de vrijwillige kwaliteitstoets logopedie (audit) voor de derde keer behaald. De kwaliteitstoets is afgenomen door HealthCare Auditing (HCA).

Logopediepraktijk Hazerswoude-Dorp bestaat 12,5 jaar!

Logopediepraktijk al 12,5 jaar een begrip

Op 4 mei 2005 opende Logopediepraktijk Hazerswoude-Dorp haar deuren op het Ambachtsplein in Hazerswoude-Dorp. Inmiddels zijn er 12,5 jaar verstreken en in die tijd is er veel gebeurd. Logopedist en praktijkeigenaar Esther ’t Jong begeleidt sinds mei 2005 in Hazerswoude-Dorp zowel kinderen als volwassenen met problemen op het gebied van taal, spraak, stem, ademhaling, gehoor… Lees meer »

Uitslag van de Opiness Klant Awards 2017

De uitslag van de Opiness Klant Awards 2017: Logopediepraktijk Hazerswoude-Dorp staat op de 3e plaats van ‘meest aanbevolen logopedist / praktijk’.

Kwaliteitstoets Logopedie weer behaald!

Audit kwaliteitstoets 2017

Op 4 mei 2017 heeft de logopediepraktijk de vrijwillige kwaliteitstoets logopedie (audit) wederom behaald. De kwaliteitstoets is afgenomen door HealthCare Auditing (HCA).