Logopediepraktijk Hazerswoude-Dorp bestaat 12,5 jaar!

Logopediepraktijk al 12,5 jaar een begrip

Op 4 mei 2005 opende Logopediepraktijk Hazerswoude-Dorp haar deuren op het Ambachtsplein in Hazerswoude-Dorp. Inmiddels zijn er 12,5 jaar verstreken en in die tijd is er veel gebeurd.

Logopedist en praktijkeigenaar Esther ’t Jong begeleidt sinds mei 2005 in Hazerswoude-Dorp zowel kinderen als volwassenen met problemen op het gebied van taal, spraak, stem, ademhaling, gehoor en slikken. Dit doet zij met veel inzet en enthousiasme.

Er zijn veel ontwikkelingen geweest in de afgelopen 12,5 jaar. Zo was er in 2012 de verhuizing naar Gezondheidscentrum Lindehof in Hazerswoude-Dorp en in 2014 is een tweede vestiging geopend in Benthuizen.

Naast de veranderingen in huisvesting staat de ontwikkeling binnen de logopedische zorg niet stil. Goede kwaliteit van zorg staat daarbij hoog in het vaandel. Zo neemt de praktijk deel aan de Vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie en aan tevredenheidsonderzoek.

Esther dankt de meer dan 1100 cliënten voor het gestelde vertrouwen in de afgelopen 12,5 jaar. Hopelijk komen er nog veel mooie jaren bij.