15-jarig jubileum Logopediepraktijk Hazerswoude-Dorp

Krantenartikel jubileum

In deze tijd van het coronavirus valt weinig te vieren. Het is voor veel mensen een onzekere en moeilijke tijd. Toch is het goed om stil te staan bij mooie momenten. Zo ook bij het 15-jarig bestaan van Logopediepraktijk Hazerswoude-Dorp.

Al 15 jaar is Esther ’t Jong, als logopedist, het vertrouwde gezicht in Hazerswoude-Dorp en omgeving. Met toewijding en enthousiasme helpt ze jong en oud met problemen op het gebied van taal, spraak, stem, ademhaling en slikken.

In april 2005 startte Esther ‘t Jong op het Ambachtsplein in Hazerswoude-Dorp. Dat was destijds boven de apotheek. Daar heeft ze tot 2012 met veel plezier gewerkt. Vervolgens heeft de praktijk zich gevestigd in Gezondheidscentrum Lindehof. Wat is het fijn om daar multidisciplinair te werken met collega’s. In 2014 is er een tweede locatie bijgekomen in Benthuizen.

De ontwikkelingen hebben de afgelopen jaren niet stilgestaan. Zo neemt de praktijk met succes deel aan de Kwaliteitstoets Logopedie (audit) en wordt de cliënttevredenheid al jarenlang in kaart gebracht. De logopediepraktijk wordt daarbij zeer positief beoordeeld.

De afgelopen weken is het werk sterk veranderd vanwege het coronavirus. De praktijk is geopend, maar werkt volledig online, met een beveiligde beeldverbinding. Het is fijn om de zorg op deze wijze te kunnen continueren. De afspraken gaan door en nieuwe cliënten zijn van harte welkom.

Esther ’t Jong bedankt alle cliënten voor het gestelde vertrouwen in de afgelopen 15 jaar. Ook gaat haar dank uit naar alle samenwerkingspartners binnen o.a. de zorg en scholen.